Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/3/3/xavierlambrecht.be/httpd.www/NEW/library/plonk/filter/filter.php on line 232 Deprecated: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /customers/0/3/3/xavierlambrecht.be/httpd.www/NEW/library/plonk/filter/filter.php on line 232 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/0/3/3/xavierlambrecht.be/httpd.www/NEW/library/plonk/filter/filter.php on line 232 Deprecated: Function get_magic_quotes_runtime() is deprecated in /customers/0/3/3/xavierlambrecht.be/httpd.www/NEW/library/plonk/filter/filter.php on line 232 Xavier Lambrecht - Home

Xavier Lambrecht

               

home

Bij Xavier Lambrecht BVBA kan u terecht voor alle bakkerijmachines nieuw en tweedehands.

Wij presenteren u een uitgebreid gamma ovens en machines.


Vaatwassers, platenpoetsmachines, broodsnijmachines, afwegers, opbol-en langmaakmachines, broodlijnen, zijn enkele voorbeelden uit ons ruim aanbod nieuw- en tweedehandsmateriaal.


Wij verzorgen uw koeling, volledig afgestemd  op de bakkerijsector. Voor de bouw van uw  koel- en diepvriescel kunnen we terugvallen op een jarenlange ervaring. De beste kwaliteit is onze zorg. Bijzondere aandacht wordt besteed aan een snelle en goede service.


Wij zijn sterk in het herstellen van alle machines, ook voor het reviseren van machines bent u bij ons aan het juiste adres.
Hygiëne in de bakkerij groeit de dag van vandaag uit tot een hot item. Xavier biedt  u een uitgebreid gamma tafels, wasbakken in inox: ook op maat . Ook voor het uitbekleden van muren en plafonds kan u bij ons terecht.

Xavier Lambrecht, een zaak met een persoonlijke aanpak .


Op ons kan je rekenen!